نوشته شده توسط : ali
کباب لذیذ شیشلیک از قدیم الایام معروف و پرطرفدار بوده است، اما عنوانی که جدیدا برای خود اختصاص داده است، کباب شیشلیک شاندیز است، ما هم در این مطلب شیشلیکی با این پسوند برایتان آموزش داده ایم.
 
 
مواد لازم:
 
     گوشت دنده گوساله یا گوسفند 1 کیلوگرم
     ماست 1 لیوان  
     زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
     پیاز 5 عدد  
     گوجه فرنگی  10 عدد  
     آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
     روغن 10 قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه یک کباب شیشلیک لذیذ شاندیز
 
طرز تهیه:
 
1-برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید ، نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد ؛ بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و 24 ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.
 
2-گوشت را به اندازه های یکسان ببرید ، داخل کاسه ای پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران دم شده ، آبلیمو ، روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند.
 
3-پس از استراحت گوشت ها را کباب کنید ، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید (پیشنهاد میشود در زمان کباب شدن روی گوشت ها را با کره ذوب شده برس بکشید).
 
4-شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی ، کره ، گوجه کبابی ، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید ، بهترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد.
 
نکته:
 
انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود ، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید حدود 1 ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی بدلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد.

مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 994
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودر دار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

مواد لازم:

     کره, به قطعات کوچک خرد شده: 100 گرم
     آرد بکینگ پودردار: 225 گرم
     نمک: 1 قاشق چای خوری
     بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
     پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
     پنیر کهنه رنده شده: 125 گرم
     ژامبون دودی خرد شده: 75 گرم
     تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
     شیر: 150 میلی لیتر



طرز تهیه:

1. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم 450 گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

3. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

4. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

6. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.



:: بازدید از این مطلب : 1249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
طرز تهیه نوعی سوپ را در این مطلب به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

 طرز تهیه نوعی سوپ را در این مطلب به شما آموزش داده ایم. درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم:

    50 گرم كره
    200 گرم پيازچه (يك دسته كوچك)
    1 ق‌چ گرانول سير (سير خشك شده)
    450 گرم نخودفرنگي
    1 عدد قرص عصاره سبزيجات
    1 عدد قرص عصاره سير و زيتون
    3 پيمانه آب
    300 گرم خامه
    200 گرم قارچ
    نمك و فلفل سفيد؛ كمي
    1 ق‌س ريحان خشك
    1 ق‌س نعناي خشك



طرز تهیه:

1. پيازچه‌ها را شسته و خرد كنيد. قارچ‌ها را هم بشوييد و با چاقوي تيز ورقه ورقه كنيد. حالا پيركس متوسطي انتخاب كنيد و پيازچه، قارچ، گرانول سير و كره را داخل آن بريزيد و در مايكروفر بدون درپوش با بالاترين قدرت (100درصد) به مدت شش تا هشت دقيقه حرارت دهيد تا سبزيجات نرم شوند.

2. پيركس گود بزرگي آماده كنيد و نخود فرنگي‌ها را به همراه آب داخل پيركس بريزيد. سپس در ظرف را بگذاريد و مدت 8 تا 10 دقيقه با همان قدرت 100 درصد حرارت دهيد تا نخودها بپزند.

3. سبزيجات تفت داده شده در كره را به مخلوط نخود فرنگي و آب اضافه كنيد. قرص‌هاي عصاره را هم با انگشت پودر كرده و داخل پيركس بريزيد. سبزيجات خشك شامل نعنا و ريحان را هم بيفزايد. پيركس را بدون در با بالاترين قدرت به مدت پنج تا هفت دقيقه در مايكروفر حرارت دهيد تا همه مواد با هم بپزند.

4. بعد از گذشت اين مدت سوپ آماده است. حالا سوپ را كناري بگذاريد تا سرد شود. سپس آن را در مخلوط‌كن يا دستگاه غذاساز بريزيد تا به مايه‌اي صاف و يكدست تبديل شود. حالا خامه، فلفل و در صورت نياز نمك را اضافه كنيد و هم بزنيد.

سوپ آماده شده را در يخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهيد تا كاملا خنك شود. حالا سوپ را با پيازچه خرد شده تزئين كرده و سرو كنيد.

فوت‌وفن

چون قرص‌هاي عصاره موجود در بازار معمولا بسيار شور هستند، بهتر است قبل از ريختن نمك در سوپ، مزه آن را بچشيد و اگر نياز بود به آن نمك اضافه كنيد.



:: بازدید از این مطلب : 1084
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

 ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

مواد لازم:

        روغن به میزان لازم
        پیاز  ۱ عدد
        گوشت  ۶۰۰ گرم
        زردچوبه  به میزان لازم
        فلفل سیاه  به میزان لازم
        نمک  به میزان لازم
        برنج  ۴ پیمانه
        تخم مرغ  ۲ عدد
        ماست چکیده  ۸ قاشق غذاخوری
        کره  ۲۰۰ گرم
        زعفران دم کرده  ۴ قاشق غذاخوری
        خلال پسته  برای تزیین
        خلال بادام  برای تزیین
        خلال پوست پرتقال  برای تزیین



طرز تهیه:

1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 2- در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

3- در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

4-در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

5-کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

6-بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2-از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.

3- برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

4- می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.



:: بازدید از این مطلب : 1296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
همه مواد لازم را در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه مخلوط کنید تا یک دست شود و به شکل پوره‌ای نرم در آید.



طرز تهیه اسموتی توتی فروتی
 
 
مواد لازم برای 2 لیوان اِسموتی توتی فُروتی :
 شاه‌توت     1/2 پیمانه
 تمشک     1/2 پیمانه
 توت فرنگی متوسط     5 عدد
ماست پرچرب    170 میلی لیتر  (معادل 3/4 پیمانه)
یخ خرد شده    1 پیمانه
 
 
 
طرز تهیه اِسموتی توتی فُروتی :
همه مواد لازم را در مخلوط کن بریزید و چند دقیقه مخلوط کنید تا یک دست شود و به شکل پوره‌ای نرم در آید. اسموتی آماده را در لیوان‌های مورد نظر بریزید. یک نی تزئینی در لیوان بگذارید و نوشیدنی را سرو کنید.
 
به روش دیگر :
اگر دوست دارید نوشیدنی‌تان شیرین باشد می‌توانید برای این مقدار مواد 3 قاشق عسل هم اضافه کنید. البته اگر باز هم شیرین‌تر دوست دارید می‌توانید مقدار عسل را بیشتر کنید.
 
 
مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 1218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
سالادهایی که همیشه به طور معمول درست می کنیم، یا سالاد کاهو است و یا سالاد شیرازی. اگر این هفته مهمان دارید، برایتان یک سورپرایز ویژه داریم. سالاد روسی که یکی از مواد آن کرفس است و می توانید ادعا کنید سالاد رژیمی برای مهمان ها درست کرده اید.

سالادهایی که همیشه به طور معمول درست می کنیم، یا سالاد کاهو است و یا سالاد شیرازی. اگر این هفته مهمان دارید، برایتان یک سورپرایز ویژه داریم. سالاد روسی که یکی از مواد آن کرفس است و می توانید ادعا کنید سالاد رژیمی برای مهمان ها درست کرده اید.

مواد لازم براي 2 نفر:

    1 عدد سينه مرغ
    1 عدد پياز (ريز خرد شود)
    3 ساقه كرفس
    1 پيمانه جعفري ساتوري شده معادل يك دسته كوچك
    1 دسته كوچك پيازچه
    1 پيمانه خيارشور
    2 ق‌س آبليمو
    3 ق‌س سس ماست
    نمك و فلفل به مقدار لازم



طرز تهیه:

1. سينه مرغ را شسته با كمي نمك و فلفل و مقدار خيلي كمي آب و پياز خرد شده بگذاريد بپزد. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهيد تا آب مرغ به خوردش رفته و بي‌آب شود. حال، ظرف را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد تا گوشت مرغ خنك شود، بعد استخوان آن را جدا كرده و شروع به خرد كردن به شكل نگيني كنيد.

2. ساقه‌هاي كرفس را شسته و روي تخته آشپزخانه با چاقوي تيز به شكل نگيني خرد كنيد و كناري بگذاريد. پيازچه‌ها را پاك كرده و خوب بشوييد سپس در آبكش بگذاريد تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شكل حلقه‌حلقه نازك خرد كنيد.

3. خيارشورها را نگيني ريز خرد كنيد. جعفري‌ها را هم  با ساتور ريز خرد كنيد. حالا يك كاسه بزرگ آماده كنيد و تمام مواد را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد. سس ماست و آبليمو را هم اضافه كرده و خوب مواد را هم بزنيد. مقداري نمك و فلفل اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد. سالاد را چند ساعتي در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار و خنك شود سپس سرو كنيد.

فوت‌وفن

كرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتري به سالاد مي‌دهد، پس بهتر است از ساقه‌هاي مركزي و مغز كرفس استفاده كنيد.

يه جور ديگه

اگر رژيم سفت و سختي نداريد و دكتر به شما مجوز خوردن كمي سس مايونز را مي‌دهد به جاي سس ماست، سس مايونز بريزيد.



:: بازدید از این مطلب : 961
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.
برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم:

        آب 2 لیوان
        برنج 1 لیوان
        تخم مرغ 6 عدد
        نخود فرنگی پخته 2 لیوان
        کرفس خرد شده 3/4 لیوان
        پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
        فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
        سس مایونز 3/4 لیوان
        سس خردل 1 قاشق چایخوری
        آب لیمو 1 قاشق
        ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
        تن ماهی جوشانده 1 قوطی
        شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
        نمک 1 قاشق چایخوری
        فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری


طرز تهیه:

1-آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

2-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

3-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.


:: بازدید از این مطلب : 949
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
سیر برای سلامتی بسیار مفید است. اگرچه به علت بوی شدیدش اکثرا از خوردنش پرهیز می کنیم، اما باید از این بدی به علت خوبی های فراوانش چشم پوشی کنیم. اگر هنوز نمی توانید آن را در غذایتان استفاده کنید، ما برای شما یک سس را آموزش می دهیم که می توانید سیر را در آن بریزید.

 سیر برای سلامتی بسیار مفید است. اگرچه به علت بوی شدیدش اکثرا از خوردنش پرهیز می کنیم، اما باید از این بدی به علت خوبی های فراوانش چشم پوشی کنیم. اگر هنوز نمی توانید آن را در غذایتان استفاده کنید، ما برای شما یک سس را آموزش می دهیم که می توانید سیر را در آن بریزید.

مواد لازم:

    سماق 1/2 قاشق مربا خوری
    فلفل قرمز 1/2 قاشق مربا خوری
    پونه خشک 1/2 قاشق مربا خوری
    شوید 1/2 قاشق مربا خوری
    نمک 1/2 قاشق مربا خوری
    حبه سیر 2عدد
    آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
    لیمو ترش به مقدار لازم
    روغن زیتون 2قاشق غذا خوری
    ماهی سالمون یک فیله


مواد لازم برای سس:

    سیر یک حبه
    ماست 60 گرم
    خیار 1عدد
    پوست لیموی تازه 1/2 قاشق غذا خوری
    آب لیمو 1/2 ق غ خ
    شوید 1/2 ق غ خ
    نمک به میزان لازم



طرز تهیه:

1-روغن زیتون , آب لیمو , 2 عدد سیررنده شده , نمک و شیوید خرد شده را باهم مخلوط می کنیم و همچنین سماق , فلفل قرمز و سبزی کوهی خشک شده .

2-فیله ماهی سالمون را در پلاستیک زیپ دار یا در یک ظرف پلاستیکی دردار , قرار می دهیم و مایه (مرینید) را اضافه میکنیم . و به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم.

3-ماهی مرینیت شده را برش داده و بر روی فویل قرار دهید. (قسمت پوست ماهی بر روی فویل باشد) و در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه در 400 درجه فارنهایت قرار میدهیم . فراموش نکنید که مایع مرینیت شده را بر روی ماهی بریزید. ماهی را میتونید بر روی گاز با یک تابه هم سرخ کنید و همچنین نگران پوست ماهی نباشید به راحتی بعد از پختن جدا می شود.

سس:


خیار را رنده کرده و با تمام مواد مخلوط کنید میزان آب لیمو و نمک بر روی مزه سس تاثیر زیادی داره.



:: بازدید از این مطلب : 928
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

    شیر /یک لیتر
    شکر/300 گرم
    ثعلب /2 قاشق چایخوری
    محلول زعفران/2 قاشق سوپخوری
    گلاب مرغوب/ 4 قاشق سوپخوری
    پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
    خامه ی صبحانه/100 گرم
    پسته/ 100 گرم، خرد شده



طرز تهیه :

1- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

2- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

3- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت 1تا2 میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

نکته :

1- این دستور دارای 2531 کیلوکالری انرژی، 357گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین و 97 گرم چربی می باشد.

2- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)

3- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

4- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.

5- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)

6- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.

7- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.


:: بازدید از این مطلب : 1859
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ali
آلفته کلمه ای با ریشه عربی و به معنای آشفته و پریشان است، در لبنان غذایی با این نام وجود دارد مواد اصلی آن سبزیجات است. در این مطلب طرز تهیه این غذا را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
 
    روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم
 
     سینه مرغ رشته‌ای خردكرده 250 گرم
 
    پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
 
    ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
 
    كدوسبز مكعبی خردكرده 1 پیمانه
 
    بادمجان مكعبی‌خردكرده 1 پیمانه
 
    هویج مكعبی خردكرده 1 پیمانه
 
    سیب‌زمینی مكعبی خردكرده 1 پیمانه
 
    نمك و زردچوبه  به میزان لازم
 
    نخود آبگوشتی پخته یك‌دوم پیمانه
 
    جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری
 
    نان پیتا مكعبی خردكرده و برشته 1 عدد  
 
 
طرز تهیه اَلـفَتّـه
 
مواد لازم برای تهیه سس:
 
    ماست 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
 
    سیر له‌كرده 2 حبه
 
    ارده 1 قاشق سوپخوری
 
    سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
 
    آبلیموتازه 2 قاشق سوپخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1.ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را بیفزائید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر، تفت دهید.
 
2. سپس قدری روغن در تابه دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید و كدو، بادمجان، هویج و سیب‌زمینی را در آن تفت دهید. حالا باقیمانده ادویه، نمك و زردچوبه را بیفزائید.
 
3.اینك ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف كنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را بیفزائید. اكنون الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارائید و میل كنید.
 
4.روش تهیه سس: همه مواد را با هم مخلوط كنید.
 
5.روش برشته كردن نان پیتا: در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه نان پیتا را بیفزائید و همین كه برشته شد، آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.
 
یادآوری: منظور از ادویه مخلوط؛‌ فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل است.

مطالب مرتبط


:: بازدید از این مطلب : 918
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()